U ovim godinama ćete  najverovatnije upoznati onog pravog

U ovim godinama ćete najverovatnije upoznati onog pravog

15. veljače 2017. 0 By Admin

U mojem slučaju, nakon što sam valjda po tisućiti put čula da je netko već u tim-i-tim godinama i po svoj će prilici ostati sam, valjda sam se i udala u dvadesetima zato da to više ne slušam, ali, vjerujte mi, rano sklopljen brak na svom dugom i krivudavom putovanju doista proživi svega i svačega.

 

Dugogodišnje proučavanje, piše Sara Eckel, veza, brakova i sreće u njima napokon je dovelo do posve drukčijeg zaključka: karijeristice koje su 40-e dočekale same, imaju znatno veće šanse pronaći odgovarajućeg partnera (pogotovo ako se prestanu zamarati time da on treba biti stariji od njih), a brakovi sklopljeni u zrelijoj dobi trajniji su i sretniji od onih ­koji počnu (pre)rano, koji uglavnom i ne dočekaju četrdesete.

Promjena omjera

Desetljećima nas je u snovima pratila slika “brkate feministkinje” koja želi uspjeti u “muškom svijetu”, da bismo konačno dosegnuli otkrivenje i shvatili – niti su feministkinje brkate, niti je svijet muški! Nitko više ne smatra uspješne žene čudovištima koja trebaju prebivati u samoći, već samim time što su se usudile biti – uspješne.

http://www.nasidani.com/2017/02/14/ljubavni-horoskop-kako-da-saznate-da-se-zaljubljuje-u-vas-blizanci-to-odmah-pokazu-dok-jedan-znak-moze-da-suti-vecno-ako-nije-siguran-u-vasa-osecanja/

 

Sredinom osamdesetih u Newsweeku je objavljen posprdan članak o tome kako zaposlena žena u četrdesetima ima više šanse poginuti u terorističkom napadu nego se udati, koji je potom citiran u brojnim romantičnim komedijama. No nakon što su osobna iskustva pokazala nešto sasvim suprotno, sam Newsweek promijenio je ploču.

 

nastavak na sledecoj starnici…

Stranice: 1 2 3 4