Ludačka ljubav koju nijedna oluja neće slomiti: Tri astro para koji pobeđuju sve prepreke!

Ludačka ljubav koju nijedna oluja neće slomiti: Tri astro para koji pobeđuju sve prepreke!

16. veljače 2017. 0 By Admin

Vodolija će joj to tolerisati u zavisnosti kolika je jačina emocija koje gaji prema ”pametnjakoviću ”, što će Devica shvatiti ko signal da je uspela u svojoj nameri. Kad shvati da je u zabludi, prigovara joj da je samovoljna i da to više neće da trpi, a Vodoliji će dozlogrditi njena mušičavost pa će im razlaz izgledati kao jedino rešenje.

 

 

 

I misliće da je to zauvek. Njih dvoje su u stanju da ne budu u kontaktu mesecima, čak i godinama ali da se često u mislima vraćaju jedno drugom.

http://www.nasidani.com/2017/02/15/ljubav-preko-poruka-lavovi-retko-pisu-a-ribe-obozavaju-dopisivanje-3/

 

Vodolija je u stanju da samuje i da se u potpunosti posveti unapređenju ostalih aspekata svog života dok će se Devica zadovoljiti da joj je u životu sve manje -više isto, ali će povremeno uletati u avanture. Međutim, osobe koje joj uđu u život posle Vodolije neće biti ni njena bleda senka.

 

 

Koliko god da joj smetaju Vodolijini atipični pogledi na svet, nedostajaće joj njeno razumevanje, pomalo blesavo ponašanje i pokazivanje osećanja na krajnje neuobičajene načine. Pošto su oboje tvrdoglavi, pitanje je ko će od njih dvoje prvi ostvariti ponovni kontakt. Iako će izvesnog femkanja kod obe strane sigurno biti, kad se konačno opet nađu i spoje to će biti jednom za svagda.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3 4 5 6