Ludačka ljubav koju nijedna oluja neće slomiti: Tri astro para koji pobeđuju sve prepreke!

Ludačka ljubav koju nijedna oluja neće slomiti: Tri astro para koji pobeđuju sve prepreke!

16. veljače 2017. 0 By Admin

LAV – VAGA

Ovaj spoj je karakterističan po tome što ih vezuje duboko prijateljstvo na koje ni jedno ni drugo ne zaboravljaju čak ni u momentima kada očima ne mogu da se vide. Lav je veliki osvajač koji smatra da ne postoji osoba koja ne može da podlegne njegovom šarmu, ali kad naiđe na Vagu shvatiće da mora da promeni pristup.

 

 

Zato će se prema njoj ophoditi pre svega zaštitnički i prijateljski. Biće mu potrebno više vremena ali će uspeti da osvoji Vagino srce i smatraće da je tu kraj, a zapravo najznanimljivije tek tad počinje. Pošto je on eksplozivne prirode i vrlo često samovoljan pa smatra da mu je sve dozvoljeno, Vaga će se često naći u ulozi njegovog glasa razuma i savetodavca da zastane i duboko udahne. Iako je Vaga smirenija, i ona će imati svoje epizode u kojima ne može da se izbori sa Lavovim temperamentom.

 

http://www.nasidani.com/2017/02/15/ljubav-preko-poruka-lavovi-retko-pisu-a-ribe-obozavaju-dopisivanje-3/

 

Kada on oseti da mu Vaga nije stopostotno posvećena i da postoji mogućnost da je izgubi, pokušaće da je pridobije skupocenim poklonima ili izuzetno dobro osmišljenim iznenađenjima. Vaga nije imuna na luksuz koji joj Lav nudi, a njemu je neophodan, ali to njoj nije dovoljan razlog da pređe preko njegove prenaglašene teatralnosti koja je više iritira nego što je zabavlja. Iako im ciljevi u životu nisu identični, oni se drže zajedno ali u njihovom odnosu počinje prilično da škripi kada Lav primeti prenaglašeno flertovanje Vage sa drugima, ma koliko ono bezazleno bilo.

 

 

Takođe, ako se ne oseti dovoljno voljenim i potrebnim njemu ne treba puno da nađe osobu koja će ga posmatrati sa divljenjem. Svađe između Lava i Vage su više nego žustre i eksplozivne.

Na sledecoj stranici pročitajte kako izgledaju njihovi rastanci svađe i pomirenja

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3 4 5 6