BRUTALNO ISKRENI horoskop: Koji znak voli starije, koji vitke, a koji oblije žene

BRUTALNO ISKRENI horoskop: Koji znak voli starije, koji vitke, a koji oblije žene

17. veljače 2017. 0 By Admin

Blizanci
Prvenstveno traži zabavnu ženu koja ima smisla za humor. Pored svoje izabranice želi se osjećati poletno i može se reći mlađe od svojih godina. Ako ste spremni na život pun raznih promjena i avantura, on je vaš idealan partner. Dosadne priče o obavezama i financijama ga nimalo ne uzbuđuju.

 

 

Potrebna mu je nasmijana žena, uvijek puna optimizma i dječje naivnosti. Blizanci, kao i Ovnovi više vole vitkije djevojke, ali nemaju neki određen tip, obzirom na to da vole “šarati” i probali bi svašta.

 

 

 

Rak

giphy3On traži ženu koja će mu ugađati i koja će mu u mnogim situacijama biti „druga mama“. Potrebna mu je zaštitnički nastrojena partnerica pored koje će se osjećati sigurno, a da to ne umanji njegov osjećaj muškosti. Ako se ne slažete sa njegovom majkom ili sestrom, možete zaboraviti na vezu. Idealna žena mora biti u dobrim odnosima s obitelji, koja je njemu na prvom mjestu.

http://www.nasidani.com/2017/02/17/potiskuju-osecanja-ali-vole-najiskrenije-ovaj-znak-zodijaka-je-ubedljivo-najnezniji/

 

On će odmah pričati o djeci i stvaranju zajednice ako vas iskreno voli. Za Rakove je važno da budete dobre kuharice ,ali još važnije mu je da ste topli kao osoba. Rakovi preferiraju djevojke s oblinama, a grudi su im osobito važne. Nerijetko biraju partnerice sa svjetlijom bojom kose ili očiju.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6