BRUTALNO ISKRENI horoskop: Koji znak voli starije, koji vitke, a koji oblije žene

BRUTALNO ISKRENI horoskop: Koji znak voli starije, koji vitke, a koji oblije žene

17. veljače 2017. 0 By Admin

Lav
Ako se planirate udati za Lava, pripremite se da budete vječna publika. Njemu je potrebna žena koja će vazda imati dovoljno pažnje za njega i njegove razne predstave. Nekada će biti zahtjevniji od djeteta, konstantno mu treba ugađati brojnim sitnicama. Ipak, veoma je galantan i velikodušan, pa će vam to na drugoj strani nadoknaditi.

 

 

Njemu je potrebna srčana partnerica koja je topla i emotivna. Ne voli distancirane i hladne žene. Lavovi biraju atraktivne djevojke, a nisu im strane ni žene sa silikonima ili tek ponekim umjetnim dodatkom poput noktiju, kose i sl. Važno je da privučete pažnju svih u njegovom okruženju da bi vas poželio osvojiti, kao trofej.

 

http://www.nasidani.com/2017/02/17/potiskuju-osecanja-ali-vole-najiskrenije-ovaj-znak-zodijaka-je-ubedljivo-najnezniji/

 

Djevica
On traži savršenu ženu bez mane. Niste se pronašli, zar ne? Baš zato muške Device često i ostaju same. Ako ste se baš zainatili da se udate za njega, onda ćete morati biti što bliže njegove vizije idealne supruge. U to spada svakako i kuhanje, glačanje, sređivanje kuće kao i to da uvijek budete čiste i uredne.

 

 

Njemu je važnije da imate uredne nokte, nego da sredite frizuru ili da se našminkate. Djevice ne privlače pretjerano nametljive žene, radije će odabrati slatku i karizmatičnu, pomalo stidljivu djevojku sitnije ili svakako skladne građe tijela.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6