BRUTALNO ISKRENI horoskop: Koji znak voli starije, koji vitke, a koji oblije žene

BRUTALNO ISKRENI horoskop: Koji znak voli starije, koji vitke, a koji oblije žene

17. veljače 2017. 0 By Admin

Vodenjak
Da bi vas cijenio kao ženu, on vas prvo mora cijeniti kao prijatelja. Ako vas gleda samo kao djevojku, brzo ćete ga izgubiti. Oženit će onu koja mu na prvom mjestu bude bila prijatelj, ali i dovoljno vješta da se prilagodi njegovom avanturističkom stilu života.

 

 

Potrebna mu je žena koja će poštovati njegove ideale i slagati se sa njegovim uvjerenjima. Prihvatite to da će uvijek više pomagati drugima nego sebi. Potrebna mu je žena širokih pogleda na svijet, netko neobičan, a ne samo netko tko će mu sređivati kuću i glačati veš – (dakle, Vodenjak i Djevica se nikad neče posvađati oko cure 🙂 ). Vodenjak nema neki određeni tip djevojke, njega privući vaš osmijeh i karizma.

 

http://www.nasidani.com/2017/02/17/potiskuju-osecanja-ali-vole-najiskrenije-ovaj-znak-zodijaka-je-ubedljivo-najnezniji/

 

Ribe
Njemu je potrebna umjetnička duša koja će ga razumjeti i sa kojom će moći maštati i dijeliti svoje ideje do svitanja. Ako ga pokušavate prizemljiti ili vratiti u realnost, nećete mu biti zanimljivi. Ne voli pesimiste i hladne osobe. Potrebna mu je žena koja će vjerovati u njega i kada nitko drugi ne vjeruje i koja će ga potaknuti da ustraje u svojim umjetničkim ambicijama.

 

 

Potrebna mu je kompletna osoba koja će mu davati stabilnost, ali i dovoljno slobode. Ako je pored vas imao sve- svaki put će se vratiti. On traži i ženu koja će biti dobra majka njegovoj djeci, to mu je jako važno. Muškarci Ribe vole neobične djevojke, koje uvijek imaju nešto specifično na sebi, sa posebnim stilom odijevanja i originalnim načinom razmišljanja. Vaša duša mu je važnija od vašeg tijela.

 

 

net.hr

Stranice: 1 2 3 4 5 6