ZBOG OVOGA VAS OSTAVLJAJU IAKO VAS VOLE: Riba se inati, Strelac misli samo na sebe, Blizanac ubija partnera svojom ironijom

ZBOG OVOGA VAS OSTAVLJAJU IAKO VAS VOLE: Riba se inati, Strelac misli samo na sebe, Blizanac ubija partnera svojom ironijom

17. veljače 2017. 0 By Admin

Blizanci su 
ironični

Njihova prevrtljiva narav velika je prepreka u ostvarenju stabilne veze. Brzopleti su i nestrpljivi, pa partneru često ne dopuste da završi misao nego ga odmah prekidaju i počinju razgovor o nečemu trećem.

 

 

Iako se tim Merkurovim ljudima mora priznati lucidnost i naglašeni intelektualni kapaciteti, većina ih je ironična i vole da budu mentalno nadmoćniji od partnera, kojem spočitavaju mane ili greške, a svoje ne vide. Znaju da budu hladni i proračunati, pa druga strana može biti zakinuta za nežnost.

 

http://www.nasidani.com/2017/02/17/potiskuju-osecanja-ali-vole-najiskrenije-ovaj-znak-zodijaka-je-ubedljivo-najnezniji/

Kako im u ljubavi glavni izazovi nisu erotika i seks nego duhovit razgovor, ceniće partnera dok god ima živaca da ga slušaju. Nemojte ga intelektualno podcieniti jer to neće zaboraviti. Pogrešićete ako tu astrološku lutalicu vežete uz kuću. Treba mu društvo i, dok god to možete tolerisati, s vama će biti srećan.

 

 

Ljubomoru zaboravite, još se nije rodio Blizanac koji je može “probaviti”. Ženu ovog znaka tretirajte kao ravnopravnog partnera ili će nastati problemi. Pustite ih da slede svoj tempo jer oni nisu pristalice sistemskog rada nego trenutne inspiracije.

 

nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11