ZBOG OVOGA VAS OSTAVLJAJU IAKO VAS VOLE: Riba se inati, Strelac misli samo na sebe, Blizanac ubija partnera svojom ironijom

ZBOG OVOGA VAS OSTAVLJAJU IAKO VAS VOLE: Riba se inati, Strelac misli samo na sebe, Blizanac ubija partnera svojom ironijom

17. veljače 2017. 0 By Admin

Lavovi vole da ponižavaju i naređuju

Ponosni Lavovi “pate” od odsutnosti samokritike i zato, kad nešto krene nizbrdo, gotovo će uvek okrivljavati partnera. Greši kad očekuje da ga partner u svemu mora podržavati i diviti mu se, a nije svestan da nije savršen. U porodičnom životu voli da je njegova reč zadnja, a kako voli da naređuje, partner se može osećati neravnopravnim. Lavovi znaju biti prepotentni i samodovoljni, mogu postati vrlo gordi, razdražljivi i protivurečni, pa odbijaju dobronamerne savete.

 

Partnera zna da ponizi kako bi se osećao važnijim pa se voljena osoba zaista može osećati jako loše. Bez obzira na pol, nikad Lava nemojte kritikovati pred ljudima. Ako treba da rešite nesporazum, to učinite u četiri oka. U suprotnom ćete na sebe navući njegov bes. Svi Lavovi imaju velik ponos i egocentrični su pa teško podnose kritiku. Njima ste idealni ako znate da popuštate i u pravom trenutku date kompliment.

 

http://www.nasidani.com/2017/02/17/potiskuju-osecanja-ali-vole-najiskrenije-ovaj-znak-zodijaka-je-ubedljivo-najnezniji/

 

Device cepidlače 
i kritikuju

Zbog potrebe da u životu sve doživljavaju racionalno vrlo su teški i zahtevni partneri. Znaju da budu kritični i kroz lupu posmatraju sve partnerove greške pa im prigovaraju. Najviše greše što sebi daju pravo da kritikuju, a ako druga strana pokuša da ih upozori na propuste, reaguju svađom i uvredama. Često nezadovoljna Devica očekuje da je partner savršen, a to drugoj strani može postati prava noćna mora.

 

Nikad ni s čim nisu zadovoljni, padaju u mračna raspoloženja i ne trpe kad je partner veseo ili život gleda s dozom hedonizma. Takvo ponašanje doživljavaju površnim i neozbiljnim. S Devicom treba imati debele živce. Ne trpi kritiku na svoj račun jer većina veruje da su savršeni. Devica vodi savršenu higijenu i brigu o hrani pa ako tu ne pokažete dovoljno interesovanja, puno ćete postići.

 

nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11