ZBOG OVOGA VAS OSTAVLJAJU IAKO VAS VOLE: Riba se inati, Strelac misli samo na sebe, Blizanac ubija partnera svojom ironijom

ZBOG OVOGA VAS OSTAVLJAJU IAKO VAS VOLE: Riba se inati, Strelac misli samo na sebe, Blizanac ubija partnera svojom ironijom

17. veljače 2017. 0 By Admin

Jarčevi su prestrogi 
i cinični

Emotivno zakočeni Jarčevi previše ozbiljnim poimanjem života mogu nesvesno da guše partnera. Očekuju potpunu partnerovu odanost, a kako su sumnjičavi, ne treba im puno pa da partnera počnu optuživati za neveru. Nemaju puno smisla za šalu, zlovoljni su i teško im je ugoditi.

 

 

 

Mrze nerad i nedisciplinu, što ih može pretvoriti u prave tirane pa ne podnose kad se partner odmara. Strogoćom i cinizmom može odbiti partnera od sebe i, ako ga sasvim odbije, neće mu biti jasno zašto se to dogodilo. Kako večno strahuje od neimaštine, gomila novac, a voljenu osobu daruje na kapaljku.

 

http://www.nasidani.com/2017/02/17/potiskuju-osecanja-ali-vole-najiskrenije-ovaj-znak-zodijaka-je-ubedljivo-najnezniji/

 

Jarčevima su najveće ljudske vrline skromnost i praktičnost pa ćete pogrešiti ako ne cenite njegov mukom stečen novac. Osudiće vam svaku sklonost luksuzu. Odbićete ga od sebe ako njegovu ozbiljnu i opreznu prirodu definišete kao uobraženost. Prema njemu nikad nemojte biti histerični, zaista ne trpi kad neko ne zna da se kontroliše.

 

nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11