KADA SE SPOJE, NASTAJE MAGIJA: Ovo su najlepše LJUBAVNE kombinacije po horoskopu!

KADA SE SPOJE, NASTAJE MAGIJA: Ovo su najlepše LJUBAVNE kombinacije po horoskopu!

19. veljače 2017. 0 By Admin

Vaga i Vodolija

Vaga u Vodoliji pronalazi ljubav za kojom je tragala čitav svoj život. Vodolija vidi avanturu, strast i uzbuđenje kao i beg od dosade  pored lepe i šarmantne Vage. Zajedno grade seksualni odnos koji napreduje vremenom. Sjaj u oku i brže lupanje srca koje biva evidentno kod njih dvoje prilikom prvih nekoliko susreta ne može se tako lako sakriti a trenutna privlačnost prerasta u večnu ljubav kako vreme odmice.

 

Bik i Škorpija

Bik i Škorpija su suprotni znaci Zodijaka. Kombinacija ova dva horoskopska znaka može da dovede do stvaranja porodice, moći i novca. Blaga naklonost jedno drugom i sitni flert vremenom prerastaju u ozbiljan spoj koji veoma lako može da dovede do braka. Postojaće jako izražena fizička privlačnost i mnogo senzualnosti kod spoja ova dva znaka.

 

http://www.nasidani.com/2017/02/19/ako-se-udate-za-njega-prave-ste-srecnice-muzevi-u-ovim-horoskopskim-znacima-su-idealni/

 

Bik smatra Škorpionovu posesivnost veoma atraktivnom dok Škorpija traži lojalnost u ljubavnom odnosu. Ovo je veoma vredna kombinacija koja može imati kako kratkoročni tako i dugoročni potencijal. Sex ih može puno promeniti a ljubav može da bude neočekivana i da ih oboje iznenadi. Bik će u principu biti čuvar ove veze ali bi i seksi Škorpija trebala da učini napore da ova veza opstane.

 

 

srbijadanas.com

Stranice: 1 2