OKRENI SE I IDI: 6 znakova da veza neće uspeti

OKRENI SE I IDI: 6 znakova da veza neće uspeti

19. veljače 2017. 0 By Admin

Zloban je

Svaka žena je u životu imala fazu kada su je privlačili “loši momci”. Jeste zanimljivo izlaziti sa tipom koji je “bad boy”, ali nije zanimljivo izlaziti sa nekim ko je zapravo zloban. To je osobina koja ne nestaje, nego se sa godinama samo pogoršava, a to nije dobro.

 

 

 

Ako je tvoj partner često bezobrazan, bilo prema tebi ili prema drugima, trebalo bi da okončaš vezu. Zloba može dovesti do drame i zlostavljanja, a to vuče nisko samopouzdanje i svakakve negativne situacije.

Ili, jednostavnije rečeno: Život je kratak da bi se nosila sa zlim ljudima. Zaslužuješ bolje.

 

http://www.nasidani.com/2017/02/19/cudesna-nepredvidljiva-slobodoumna-miroljubiva-zena-vodolija/

 

Tajming nije dobar

Veze koje non stop pucaju nikad neće uspeti i one mogu samo da ti donesu bol. I da, sigurno si negde čula priču kako je neko u vezi prošao kroz sve to i završio u braku. E pa takve stvari se retko događaju. Čekanje boljeg tajminga i konsantno “šta bi bilo kad bi bilo” razmišljanje je čisto gubljenje vremena.

 

 

 

Ako niste zajedno, nije vam suđeno da budete zajedno, jer bukvalno niste zajedno

Možda će tajming biti dobar u budućnosti, ali to je u budućnosti, ne možeš čekati na to. Ako ti izgleda da tajming sa nekim koga voliš nije dobar, to je zato što očigledno ne gledate u istom pravcu. Možda nikad nećete ni gledati. Tužno je, ali je istina.

 

nastavak na sledecoj starnici…

Stranice: 1 2 3