OKRENI SE I IDI: 6 znakova da veza neće uspeti

OKRENI SE I IDI: 6 znakova da veza neće uspeti

19. veljače 2017. 0 By Admin

Nisi najbolja verzija sebe

Zdrave veze bi trebalo da izvuku najbolje iz tebe, pa dobro obrati pažnju kada se to ne dešava. Ovo dolazi u različitim oblicima, i nekad nije lako shvatiti šta se zapravo dešava. Veza bi trebalo da ti dozvoli da izrasteš u najbolju verziju sebe, jednstvenu i autentičnu. Ozbiljna veza bi trebalo da ti pomogne da se razvijaš, a ne da te vuče duboko i učini da izgubiš sebe.

Osećaš pritisak da ostaneš u vezi…Nemoj da misliš da je prekasno da raskineš, koliko god dugo da ste zajedno – ako više nisi srećna, nemaš šta da tražiš tu. I nemoj ostajati sa nekim u vezi zbog toga što se dopada tvojim roditeljima, prijateljima ili bilo kome ko nije TI. Teško je prekinuti vezu, pogotovo dugu i ozbiljnu, ali je teže živeti u vezi koja ti ne donosi radost i zadovoljstvo.

 

http://www.nasidani.com/2017/02/19/cudesna-nepredvidljiva-slobodoumna-miroljubiva-zena-vodolija/

 

… Ili jednostavno želiš da odeš

Možda nemaš razlog za raskid, ili jednostavno ne vidiš šta je to što u vezi ne štima, ali nešto ti fali i želiš da izađeš iz te veze. Uradi to. Raskini! Možda ćeš pomisliti da nije u redu da prekineš godine veze zbog toga što osećaš da ti nešto fali, ali samo razmisli – da li bi volela da si u vezi sa nekim ko želi da ode od tebe? I razmisli da li želiš da trošiš vreme u vezi u kojoj se osećaš kao zarobljena?

 

 

 

Nijedan raskid nije lak, ali ako osećaš pritisak da ostaneš u vezi ili želiš da odeš, imaš dva izbora: prvi je da dođeš do zaključka u čemu je problem i probaš da ga rešiš, a drugi je da raskineš i da nastaviš dalje.

Stranice: 1 2 3