Strastvena, zabavna, buntovna i prkosna – ŽENA OVAN

Strastvena, zabavna, buntovna i prkosna – ŽENA OVAN

19. veljače 2017. 0 By Admin

Strastvena, impulzivna, buntovna, slobodoumna, entuzijastična, odvažna, samouvjerena, nesputana, živahna, zabavna, poduzetna, tvrdoglava, temperamentna, prkosna – sve je to žena Ovan. Neustrašivi i prirodni je vođa, rođena da bude na čelu, zbog čega Ovan i je prvi znak zodijaka – svojom energijom, karizmom i dinamičnošću u stanju je pokrenuti ostalih 11 znakova.

 

 

Uvijek se veseli novim izazovima pa je tipična Ovnica ranoranilac koji jedva čeka započeti novi dan i vidjeti što će joj on donijeti. Ipak, zbog svoje nestrpljivosti sklona je prijeći na novi izazov prije nego je prethodni završila do kraja.

 

 

Vječiti je i nepokolebljivi optimist te je polje njenog interesa često borba za prava drugih kao i borba za bolju budućnost općenito. Zna biti vrlo zaigrana i velika je avanturistica koja uvijek gleda naprijed, a rijetko u prošlost. Kao i svi ima mana, a njene su najčešće egoističnost, prevelika tvrdoglavost i ljubomora.

 


Ljubav & Veze

Pripadnost grupi vatrenih znakova čini je vrlo strastvenom. U ljubavnim igricama voli preuzeti inicijativu i biti ta koja će zavesti drugu stranu, a isto tako voli da je po njenom te prepiranja i svađice doživljava kao predigru seksu. Muškarcima je često magnet jer je doživljavaju vrlo intenzivnom i intrigantnom, a osvajanje Ovnice nerijetko je izazov.

 

 

Kad je zaljubljena osjeća se najživljom i sve u njenom životu tada postaje ekstremno. U vezi se ne želi osjećati posjedovanom, ali povremeno pokazivanje ljubomore i posesivnosti laskaju joj jer za Ovnicu to je znak da partner zna koliko ona vrijedi.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4