VIĐATE SE ALI NJEGA BOLI UVO ZA TEBE: 4 znaka da ga uopšte NE ZANIMAŠ nego ubija vreme dok ne naiđe NEKA BOLJA

VIĐATE SE ALI NJEGA BOLI UVO ZA TEBE: 4 znaka da ga uopšte NE ZANIMAŠ nego ubija vreme dok ne naiđe NEKA BOLJA

20. veljače 2017. 0 By Admin

Ovo možda nije najlepša stvar koju ćeš čuti danas, ali ponekad je bolje čuti istinu nego nastaviti živeti u laži. Neki muškarci vole da uđu u vezu i traće vreme ženi s kojom nemaju apsolutno nikakve ozbiljne namere, a ovo su znakovi da je tvoj baš takav:

 

 

Uvek ima neki izgovor…

Zbog čega se ne može videti s tobom, zbog čega ne može razgovarati o nečemu što je tebi bitno, zbog čega trenutno ne može da napravi planove za sutra, za vikend, za putovanje… Frajer koji je zainteresovan će u većini slučajeva jedva dočekati da radi bilo šta od ovih stvari.

 

[the_ad id=”22893″]

Sve je u zadnji čas

Ti bi za njega oslobodila raspored, a ponekad ti se čini da te on u svoj ubacuje tek kad mu sve drugo propadne? Ako imaš takav osećaj, verovatno si u pravu, a on je verovatno nezainteresovan.

 

 

 

Ne trudi se da upozna tvoje prijatellje

Niti se trudi da ti upoznaš njegove. Muškarci koji nemaju ozbiljne namere jednostavno ne žele da gube vreme na upoznavanje nebitne cure s najvažnijim ljudima u svom životu, a do tvojih mu važnih ljudi jednostavno nije ni stalo.

[the_ad id=”22894″]

 

Agresivan je kad ga nešto pitaš

Na primer, kad mu daš do znanja da želiš više pažnje ili samo pokušaš da saznaš kuda cela priča vodi. Nezainteresovani će frajer na ovakve stvari reagovati burno, a ni optuživanje da si naporna i ga gušiš mu nije strano.

 

index.hr