Neće se smiriti pored jedne osobe: Ovi horoskopski znakovi VENČAVAĆE SE VIŠE PUTA

Neće se smiriti pored jedne osobe: Ovi horoskopski znakovi VENČAVAĆE SE VIŠE PUTA

22. veljače 2017. 0 By Admin

Devica 

Pripadnici ovog zemljanog znaka nesumnjivo vole da su u centru pažnje a to im lako polazi za rukom jer su izuzetno inteligentni, šarmantni i nadasve duhoviti. Rado su viđeni u svakom društvu, ali ih osobe suprotnog pola češće doživljavaju kao prijateljsku figuru nego kao materijal za vezu, što je najčešći razlog zbog čega nisu imali previše veza pre samog braka. Naravno, ima i onih Devica koje zavode gde god da se pojave, ali to su više avanture nego ozbiljne veze. Kada upoznaju osobu za koju žele da se zaista vežu, praviće se da neke mane druge strane ne vide i smatraće da će uspeti da vremenom preoblikuju partnera po svojoj želji.

 

To čine jer je u prirodi Device da iznad svega žele zajedništvo, samoća ih neopisivo plaši pa im je najčešće toglavni motiv za brak. Posle jednog perioda, kada se trude da maksimalno udovolje drugoj strani, na površinu će isplivati sve one mane partnera pred kojima su zatvarali oči i to će početi neopisivo da ih guši.

 

 

 

Pored toga, baviće se i analizom svakog postupka bračnog partnera, jer su Device inače po prirodi sklone da sve pojave u svom životu raščlanjuju do najsitnijih detalja. Još ako je u braku sa osobom koja ne može i neće da prećuti takvo ponašanje, eto velikog razloga za emotivna previranja, jer Devica smatra da je ona uvek u pravu i da ona sve najbolje zna. Kada u bračnim odnosima ne štima sve baš kako treba, često je sklona vanbračnim aferama, ali će manje-više uspeti pred drugima da zamaskira svoje izlete i da svoj brak predstavi izuzetno stabilnim.

 

 

 

 

Ono što je zanimljivo, koliko god da joj disfunkcionalni brak ne odgovara, Devica nikada neće biti inicijator da se na tu priču stavi tačka. Glavni potez vuče druga strana, jer joj je dosta rasprava, Devičine sitničavosti i prebacivanja za sve i svašta. Kada postane ponovo slobodna, Devica ne gubi vreme i ubrzo pronalazi novog partnera jer, ponavljamo, ona ne želi da funkcioniše sama. Iako je na prvi pogled ta nova veza zapravo avantura, ona će i od toga pokušati da napravi ozbiljnu priču i da što pre ponovo uplovi u bračne vode.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3