IZRAČUNAJTE svoj IZRAŽAJNI BROJ: On vam otkriva LJUBAVNU SUDBINU od koje NE MOŽETE POBEĆI!

IZRAČUNAJTE svoj IZRAŽAJNI BROJ: On vam otkriva LJUBAVNU SUDBINU od koje NE MOŽETE POBEĆI!

23. veljače 2017. 0 By Admin

izražajni broj 7
Osobe s ovim brojem su tajnovite, povučene i vrlo zatvorene. Teško pokazuju osećanja i vrlo su tajanstvene za suprotni pol.

 

Možda mnogima sedmica deluje nezainteresovano i ravnodušno. Ali u suštini nije tako, jer se u njima krije lavina emocija koje se ne mogu zaustaviti kad se pokrenu. Tada sedmica nikog ne ostavlja ravnodušnim, jer one kad vole to je onda prava i bezuslovna ljubav koja se ne može pronaći ni kod jednog drugog broja.

 

Izražajni broj 8
Osmice su vrlo odane, osećajne i privržene. Svoje emocije nikada ne skrivaju i vrlo su rečite kada ih pokazuju. Njihova privlačnost se vrlo pozitivno reflektuje preko uma i snažne ličnosti, koja kao magnet deluje na suprotni pol.

 

 

Osmice ne tolerišu neveru i ne praštaju preljubu. Uvek prve prekidaju neuspešnu vezu, bez obzira na partnerov stav i mišljenje. One su vrlo principijelne i nikad se ne vraćaju starim ljubavima.

 

 

Izražajni broj 9
Osobe sa izražajnim brojem devet su dobronamerne, širokog duha i savremenih shvatanja. Nisu posesivne, ali su osetljive na neuzvraćenu ljubav. Poseduju dobru intuiciju koja im znatno pomaže u pronalaženju pravog partnera.

 

 

Ovo je jedini broj koji voli odabranu osobu zbog onoga što ona jeste, ili bolje rečeno, devetka se može osvojiti samo pravim ljudskim kvalitetima. Ona nije koristoljubiva i emocije uvek stavlja iznad materijalnih interesa. Za nju ljubav nije samo zajednički život već mnogo više od toga.

Autor: T.P./Astro-portal.hr

Stranice: 1 2 3 4