Obrve određuju tvoj karakter: Da li si uzbudljiva, staložena, puna samopouzdanja ili živčana osoba…

Obrve određuju tvoj karakter: Da li si uzbudljiva, staložena, puna samopouzdanja ili živčana osoba…

23. veljače 2017. 0 By Admin

Prirodno pune obrve

Debele obrve, kao u slučaju Kare Delevinj, označavaju nekoga ko voli da je aktivan. To su prirodno samopouzdane osobe, koje glavu drže čvrsto na ramenima i brzo shvataju šta se oko njih dešava. Nekada se lako iznerviraju ako ih neko koči u ostvarivanju želja.

 

 

 

http://www.nasidani.com/2017/02/22/zene-u-ova-3-znaka-su-opasnije-od-oruzja-gledace-vas-kao-boga-ali-ako-ih-povredite/

 

Obrve sa visokim lukom

Obrve koje su postavljene visoko iznad očiju i veoma su zaobljene, kao u slučaju Megan Foks, opisuju osobu koja nije baš pristupačna, već se drži na distanci, jer je malo osetljivija. Takvim osobama treba malo više prostora i vremena kako bi se uklopile. Važe i za perfekcioniste i imaju odličan ukus.

 

 

Niski lukovi

Obrve koje su postavljene bliže očima obično govore da je u pitanju vedra i komunikatvna osoba, te osoba koja se drži svojih obećanja. Štaviše, postoji i nadimak za ovakve obrve “trenerske obrve”, jer ovi ljudi ostaju uz vas sve dok ne pobedite.

 

 

Okruglastije obrve

Obrve koje imaju polukružni luk, kao kod Bijonse, obično znače da je u pitanju izuzetno ljubazna osoba, koja misli na tuđe potrebe. One su obično taktične u svojoj komunikaciji, uvek gledaju da izvuku najbolje iz svake priče i vole da budu u vezi.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5