ASTRO LOOK: Najlepša Vaga, zanosne usne Bika i dekolte Raka

ASTRO LOOK: Najlepša Vaga, zanosne usne Bika i dekolte Raka

5. ožujka 2017. 0 By Admin

Kojim atributima raspolažete kada je fizički izgled u pitanju? Šta treba da istaknete? Koji vas znak najbolje opisuje?

 

 

Koliko god se nekom činilo nemogućim, postoje tipične karakteristike znakova zodijaka. Ono što utiče na našu fizionomiju, pored našeg znaka je i podznak, ali i čitava natalna karta. Zato vam  savetujemo da u sledećem opisu 12 znakova, pročitate i podznak.

 

OVAN – Jaka, kovrdžava kosa

Ovaj znak je prepoznatljiv po veoma bujnoj i neposlušnoj kosi. Obično imaju blistav ten i veoma karakterne crte lica. Sportske, atletske su građe i srednje visine. Čelo im je nešto niže sa naglašenim arkadama, a nos je nekarakterističnog oblika i nešto duži. Boja očiju je pretežno tamna.

 
Pokreti su im hitri, a prepoznatljivi su i po brzom hodu pri čemu je glava uvek ispred tela. Poznati tipični predstavnici znaka su Sara Džesika Parker i Stiven Sigal.

 

 

BIK – Senzualne usne i spor hod

Za ovaj znak važi pravilo „ko ih jednom proba, uvek se vraća“. Ko može odoleti senzualnom Biku i naglašenim erotskim atributima. Žene često poseduju savršene obline zahvaljujući vladajućoj Veneri. Ovom znaku je jednostavno podaren talent da mami poglede. Oči krupne i dugih trepavica, odaju toplinu i nežnost ali zavodljivog pogleda.

 

 

Grčki profil, ali lepih i pravilnih crta lica. Gornji deo tela i ramena su razvijenija, a hod je nešto sporiji i graciozan. Poznati u ovom znaku: Penelope Kruz i Al Paćino.

 

nastavak na sledecoj starnici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6