NAUČI DA PROVALIŠ KO ŠTA MISLI I OSEĆA: Ovako svaki horoskopski znak krije emocije

NAUČI DA PROVALIŠ KO ŠTA MISLI I OSEĆA: Ovako svaki horoskopski znak krije emocije

23. ožujka 2017. 0 By Admin

Vaga

Izraz njenog lica otkriva uglavnom ono što Vaga želi da pokaže drugima, odnosno njen imidž u javnosti, bilo da je hladna ‘hičkokovska’ plavuša ili zavodljiva crnka. Mnogo drži do izgleda, zbog kojeg se često nađe u centru pažnje, čemu doprinosi i Vagina mladolikost, i često naglašene muževne crte kod muškarca Vage.

Škorpija

Njenim licem dominiraju oči i prodoran pogled koji ne otkriva osećanja, pa žena Škorpija često deluje vrlo zavodljivo, čak i bez šminke, bilo da je izrazita crnka ili platinasta plavuša. Muževan izgled muškarca Škorpije nije samo njegov imidž nego je on zaista takav, pogotovo ako je crnokos ili tamnijeg tena, a ukoliko je svetlokos, deluje nekako otmenije, jer njegov izraz lica odaje jaku harizmu.

 

Strelac

Iako je uglavnom nasmejan, muževan izraz njegovog lica odaje simpatičnu prirodu, što ga čini popularnim u društvu. Postoji nešto otmeno u crtama njegovog lica, bez obzira što često rano počinje da gubi kosu. Iako ne deluje toliko krhko, niti nežno, žena Strelac često ima svoj nedokučiv izraz lica iza kojeg se obično kriju njena maštanja o putovanjima, ili bilo kakvom lepom načinu na koji može da pobegne od stvarnosti.

 

 nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4