NAUČI DA PROVALIŠ KO ŠTA MISLI I OSEĆA: Ovako svaki horoskopski znak krije emocije

NAUČI DA PROVALIŠ KO ŠTA MISLI I OSEĆA: Ovako svaki horoskopski znak krije emocije

23. ožujka 2017. 0 By Admin

Jarac

Njen pogled ne otkriva mnogo, više je ispitivački, mada zna da bude i pomalo nestašan. Godine joj više donose nego odnose, pa dugo zadržava mladalački izgled, naročito zbog lepe kose ili nečeg istočnjačkog u izrazu lica. Iako muškarac Jarac deluje hladno, zbog prodornog pogleda, s godinama deluje mlađe, ali rano počinje da kuburi s kosom koja se proređuje.

 

Vodolija

Izraz njenog lica ostavlja utisak tajanstvene osobe s kojom se nije poželjno poigravati, ma kako društvena bila, ali ipak voli da je svi primete. Nešto intrigantno i pronicljivo u njenom pogledu čini je još zanimljivijom, nekako autentičnom i kad nije lepa po klasičnim merilima. Deluje pomalo rasejano, a ništa joj ne može promaći, jer sve primećuje, a ćuti.

Ribe

Njihov pogled, baš kao i izraz lica, dosta skriva, ali i mnogo govori, iako je nedokučiv, bez obzira da li im je kosa razbarušena ili zalizana, jer muške Ribe samo prividno ne drže do izgleda. Kad gledate njihove lepe izražajne oči i zanos u tajanstvenom pogledu, pogotovo ženskih pripadnika znaka, jasno vam je koliko je ona ženstvena, senzualna i graciozna i po izgledu i po ponašanju.

luftika.rs

Stranice: 1 2 3 4