Ovaj horoskop zna hoćete li pronaći novog dečka ili ćete se morati zadovoljiti sa starim

Ovaj horoskop zna hoćete li pronaći novog dečka ili ćete se morati zadovoljiti sa starim

27. ožujka 2017. 0 By Admin

Ovan 

Visoko ste motivirani. Ljubav: Izlazite i zabavljajte se jer će vam zvijezde omogućiti pregršt novih poznanstava, ali nemojte srljati u vezu prije nego što ste sigurni da je to ono pravo. Duge veze će se preporoditi, a razmišljat ćete i o povećanju obitelji, odnosno djetetu.

Karijera: Odlično ćete se slagati s kolegama i nadređenima, a komplimenti i nagrade dodatno će vas motivirati.U raspolaganju novcem moći ćete se pohvaliti zavidnom dozom trezvenosti i promišljenosti. Cosmo savjet: Tjelovježbom se dovedite u red.

Bik 

Budite borbeni. Ljubav: Suprotna strana pokazivat će više želje i zanimanja za vas, predlagati češće susrete, a eventualno postojanje treće osobe postat će nevažna činjenica za vašu budućnost. Samci će pridobiti pozornost osobe u koju su potajno zaljubljeni.

Karijera: Ništa vam neće biti poklonjeno, spremni ste se boriti sa svim teškoćama.Učinit ćete sve da se dokažete u profesionalnom smislu, što može donijeti napredovanje u karijeri, unatoč svim teškoćama. Cosmo savjet: Ne ulazite u rasprave s drugima.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6