Ovaj horoskop zna hoćete li pronaći novog dečka ili ćete se morati zadovoljiti sa starim

Ovaj horoskop zna hoćete li pronaći novog dečka ili ćete se morati zadovoljiti sa starim

27. ožujka 2017. 0 By Admin

Vaga 

Novo poznanstvo. Ljubav: Razmišljat ćete o zarukama, braku i više uživati u osjećaju privrženosti i životu udvoje. Zauzeti će se prepustiti romantici, uživati u zajedničkim trenucima i slijediti zov tijela. Slobodne očekuje poznanstvo koje će nadmašiti njihova očekivanja.

Karijera: Mogli biste istupiti u javnosti, prezentirati svoju ideju ili proizvode te ostvariti kontakte u inozemstvu. Stvarajte i djelujte – ne budite pasivni. Vaši postupci izazvat će oduševljenje šefova. Cosmo savjet: Otvorite se za novu ljubav.

Škorpion 

Pod stresom ste. Ljubav: Vašim ljubavnim stavovima nedostajat će dosljednosti pa ćete zbunjenog partnera natjerati da se brani, povlači u sebe ili naglas iskazuje nezadovoljstvo. Ljubomora vas neće zaobići, no od 28. siječnja sve kreće nabolje.

Karijera: Morat ćete se braniti od nekih optužbi u poslovnoj sredini.Pokažete li smirenost, prije ćete ušutkati zlonamjernike. Nemojte se opterećivati ogovaranjima i očekivati da vas baš svatko mora razumjeti. Cosmo savjet: Nemojte biti zajedljivi.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6