Ovaj horoskop zna hoćete li pronaći novog dečka ili ćete se morati zadovoljiti sa starim

Ovaj horoskop zna hoćete li pronaći novog dečka ili ćete se morati zadovoljiti sa starim

27. ožujka 2017. 0 By Admin

Strijelac 

Pustolovni ste. Ljubav: Sve što se bude događalo, ići će vam naruku. Pomalo zanemarena i zaboravljena romantika ušuljat će se na mala vrata u veze. Češće će padati poljupci i zagrljaji. Ljubavna sreća pratit će i samce, koji će uživati u udvaranju privlačne osobe.

Karijera: Stjecat ćete nova poznanstva, stara razvijati u prijateljstva, a utjecajne osobe uklizat će u vaš život. Odlično će prosperirati Strijelci čiji posao podrazumijeva putovanja i kontakte sa strancima. Cosmo savjet: Zaštitite se od društva dosadnih ljudi.

Jarac

Ljubav: Oslobodite se prošlosti i okrenite novu stranicu u ljubavnom životu. Imat ćete sreće u osvajanju, morate jedino krenuti u akciju. Nemojte gušiti osjećaje i zatvarati se u prošlost. Neprijateljski stav zamijenite optimizmom i okrenite se budućnosti.

 Karijera: Bujanje kreativnosti i dobro snalaženje u liderskoj ulozi pomoći će vam da iskažete svoju poslovnu smjelost i avanturizam. Prštite energijom, nestrpljivi ste i spremni za nove početke.Cosmo savjet: Nametnite se u poslu.

 

Cosmopolitan.hr

Stranice: 1 2 3 4 5 6