VAŠE IME OTKRIVA HOĆETE LI BITI BOGATI. Kada i na koji način ćete doći do novca.

VAŠE IME OTKRIVA HOĆETE LI BITI BOGATI. Kada i na koji način ćete doći do novca.

27. ožujka 2017. 0 By Admin

Broj 4.

Ove osobe u životu ni do čega ne dolaze lako i uvijek moraju da se pomuče za nešto. Takođe moraju ulagati nevjerovatne napore za svaki njihov uspjeh i da se odriču zabave zbog posla. Često ćete čuti da odbijaju poslove koje vole, a sve to zbog bolje plaćenih poslova. Ali ta njihova predanost neće im uvijek osigurati materijalnu sigurnost i mir. “Četvorke” koje su sposobne za lov u mutnom imaju veće šanse da se obogate. Ono što svi znaju je da su “Četvorke” veliki radnici.

 

 

Broj 5.

Ove osobe su ležerne i njihova najveća zarada ih očekuje na putovanjima ili u inostranstvu. “Petice” su vrlo prilagodljive osobe koje imaju dobru intuiciju. Takođe imaju sposobnost koja im pomaže da ne troše novac tamo gdje ga svi ostali troše. Može se reći gdje drugi daju “Petice” dobijaju. Zbog svoje prilagodljivosti i spremnosti da svašta rade oni nikad neće biti siromašni.

 

 

Broj 6.

Ovim osobama su potrebni ljudi koji su istomišljenici i sa kojima će se povezati. “Šestice” svoj najveći uspjeh ostvaruju kroz porodični biznis. Glavni paradoks kod “Šestica” je taj da što više daju, više imaju. Ako “Šestice” ne uspiju zaposliti u zajednici, može dogoditi da čitav život provedu u siromaštvu.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4