Ovan ne moze da zaboravi traumu iz detinjstva,Bik prvu ljubav,a Vodolija ponizenje!

Ovan ne moze da zaboravi traumu iz detinjstva,Bik prvu ljubav,a Vodolija ponizenje!

29. ožujka 2017. 0 By Admin

Biku teško pada drskost i bezobrazluk kolega, Rak bi voleo da zaboravi ljubavno razočarenje, Vodolija ne zaboravlja poniženje na profesionalnom planu i izdaju

 

OVAN

Teško zaboravlja traumu iz detinjstva ili poniženje koje je doživeo od onih koje je najviše voleo i kojima je slepo verovao, a baš oni su ga izneverili ili pustili da se kroz život bori i probija potpuno sam. Neko u koga je imao poverenja (roditelji ili bliski rođak), olako ga je ubacio u životni ring. Iako je Ovan uspeo da se rano osamostali i izbori za svoje mesto pod suncem, takav ožiljak na njegovoj duši teško zarasta.

 

 

BIK

Čak i kad bi hteo, on ne može da zaboravi drskost i bezobrazluk kolega koji nisu imali razumevanja, ni poštovanja za njega onda kada je to najviše zasluživao, pre svega zbog svog znanja, rada i upornosti. Pošto je ljubav za Bika podjednako važna kao i karijera, on teško može da se pomiri da se zbog više sile, romansa u inostranstvu sa nekim u koga je bio zaljubljen, nije mogla ostvariti, a Bik se nadao da će otputovati zajedno.

 

 

BLIZANCI

Jedan od najinteligentnijih predstavnika Zodijaka snalazi se uvek i na svakom mestu, pa Blizanci zato na prvi pogled deluju kao da ih ništa nije ni moglo povrediti do te mere, da bi bilo kakve neprijatne situacije želeli da zaborave. Ipak, imaju i oni svoju slabu tačku – kreativnost (igra, muzika, pesma, slikanje) koja, ukoliko je ne realizuju onako kako su maštali, može zauvek ostati samo njihova neostvarena želja. A to se teško zaboravlja.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4