Ovan ne moze da zaboravi traumu iz detinjstva,Bik prvu ljubav,a Vodolija ponizenje!

Ovan ne moze da zaboravi traumu iz detinjstva,Bik prvu ljubav,a Vodolija ponizenje!

29. ožujka 2017. 0 By Admin

RAK

Romantični Rak želeo bi da zaboravi onaj trenutak, situaciju ili dan kada je bio vrlo mlad, zanesen i kada je prvi put doživeo ljubavno razočaranje. Pratiće ga taj osećaj kroz život, a on će se truditi da ga prepusti zaboravu i biće mu teško. Zapravo, svaki dan sve teže, jer Rak pamti nežnosti i snove u kojima je lebdeo, a onda se sve srušilo. Kada bi bar mogao da sazna zašto je sve moralo da bude tako, a ne onako kako je on priželjkivao.

 

 

 

LAV

Ukoliko nije mogao da postane general u vojnoj službi ili da bude vođa tima u nekoj važnoj državnoj instituciji (politika, nauka), ovaj rođeni borac, ne može da bude zadovoljan. Teško zaboravlja neuspeh ili mogućnost da je u nečemu mogao bude prvi, da bude onaj koji organizuje posao i rešava problem od opšteg interesa. Još kada bi mogao da zaboravi poraz u njegovom omiljenom sportu (npr. tenis), lakše bi mu bilo, ali uspomene mu ne daju mira.

 

 

 

DEVICA

Sve i da hoće, ne može da zaboravi prvu ljubav, pa joj se celog života, u mislima vraća, prisećajući se tog nezaboravnog osećaja. Bilo bi joj verovatno lakše, kada bi uspela da se reši onog „balasta“ koji je povremeno pritiska, jer razmišlja o tome šta je moglo da bude, a nije. Ili šta bi bilo da je osoba koju je volela, sada pored nje. Iako praktična i racionalna, Devica ne zaboravlja ni prvi susret, ni prvi poljubac.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4