Ovan ne moze da zaboravi traumu iz detinjstva,Bik prvu ljubav,a Vodolija ponizenje!

Ovan ne moze da zaboravi traumu iz detinjstva,Bik prvu ljubav,a Vodolija ponizenje!

29. ožujka 2017. 0 By Admin

VAGA

Ne zaboravlja nepravdu ili poniženje koje je doživela na radnom mestu, i to onda kada je verovatno bila vrlo uspešna, možda baš u svom profesionalnom zenitu ili se njoj bar činilo da je tako. I kada sve prođe, a ona nastavi dalje, jer Vaga je večiti borac, naročito protiv nepravde, gorak ukus poraza koji je doživela, uvek će je opominjati da nije sve uvek onako kako izgleda, kao što ni ljudi nisu onakvi kako ih je ona doživela.

 

 

ŠKORPIJA

Ne zaboravlja nijedan trenutak kada je bila javno izložena bilo kakvoj vrsti kritike ili nepravde, zbog koje se osetila vrlo neprijatno u nekom većem društvu, bilo da se radi o poslu ili privatnom životu. Ne voli da bilo ko ugozi njene ideale, ciljeve, planove koje je želela da ostvari, a onda se našao neko ko se usudio da dovede u pitanje njene visoke kriterijume i sistem životnih vrednosti. Iako bi htela da zaboravi, Škorpija sve pamti.

 

 

STRELAC

Bar jednom u životu desilo mu se da je ispao naivan, zato što je napravio pogrešan poslovni potez ili podigao neki nepovoljan kredit koji mu se posle „obio“ o glavu. Ponekad želi da zaboravi kako mu se sve to desilo, a ponekad je upravo sećanje na sve neprijatnosti kroz koje je tada prošao, opomena da uvek treba da bude oprezan i da ne veruje nikome. Jer, koga zmija jednom ujede, i guštera se plaši.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4