Ovan ne moze da zaboravi traumu iz detinjstva,Bik prvu ljubav,a Vodolija ponizenje!

Ovan ne moze da zaboravi traumu iz detinjstva,Bik prvu ljubav,a Vodolija ponizenje!

29. ožujka 2017. 0 By Admin

JARAC

Ne zaboravlja nekoga koga je voleo, a taj je ipak odlučio da, umesto da ostane s njim, oproba sreću negde daleko, u drugom gradu ili nekoj stranoj zemlji. Zato Jarac celog života pothranjuje uspomene na osobu koju je voleo, priseća se svega što je moglo da bude, a nije, beži povremeno u svoj svet mašte i uspomena, ne bi li mu bilo lakše. Gleda romantične filmove, priželjkuje da napiše ljubavni roman ili jednostavno prebira sećanja u svojoj glavi.

 

 

VODOLIJA

Ne zaboravlja poniženje na profesionalnom planu, čak i kada deluje toliko nonšalantno, da biste pomislili da je tako nešto nikad nije ni dotaklo, a kamoli pogodilo. Ipak je to samo maska ili podsvesno potiskivanje onoga što je Vodoliju zabolelo. Iako je osvetoljubiva, prvenstveno zbog povređene sujete, volela bi da može da zaboravi nešto toliko ružno kao što je izdaja, nepoverenje ili poniženje od strane onih kojima je verovao.

 

 

RIBE

Želela je da zablista u javnosti, na nekoj pozornici ili filmskom platnu, možda i političkoj sceni, ali to se nije desilo. Riba zato ne može da zaboravi situaciju ili propuštenu šansu koja joj se ukazala, ali ona u tom trenutku nije znala da prepozna razliku između njene mašte i jave. Tada je melanholična Riba shvatila da je povlačenje u sopstveni svet, daleko manje bolno, od suočavanja sa stvarnošću koju i dalje ispunjavaju njeni snovi.

 

novosti.rs

Stranice: 1 2 3 4