Dominantni, kritični, nervozni i pogrešno shvaćeni: Ovaj znak kao da privlači katastrofe!

Dominantni, kritični, nervozni i pogrešno shvaćeni: Ovaj znak kao da privlači katastrofe!

1. travnja 2017. 0 By Admin

Djevice stalno rade na samopoboljšanju i imaju visoke standarde za sebe i te standarde projiciraju na druge dok ne nađu partnera koji živi po njihovim očekivanjima. Do tada, oni će rado ostati sami, provoditi vrijeme u učenju, čitanju knjiga i općenito će živjeti u miru, distancirane od bilo koga tko dođe blizu dok prava osoba ne naiđe.

 

 

Ako ste ikada čuli rečenicu:  “Najprivlačniji dio muškarca/žene je njihov um” – ona bi definitivno trebala  biti posvećena Djevicama. Oni su intelekti Zodijaka i njihovo pametno, analitičko i pronicljivo razmišljanje ih čini velikim filozofima i intrigantnim i zanimljivim ljudima.

 

 

Njihovo djetinje zanimanje za život će ih dovesti do najblještavijih razgovora na njihovom putu u potrazi za znanjem i istinom.

 

 

Djevice su Zemaljski znakovi i oni su ponizni i prizemljeni pojedinci, koji vole provoditi svoje slobodno vrijeme na otvorenom, u prirodi. Oni uživaju u rutini, vrlo su praktične i obraćaju pozornost na fine detalje, tako da je njihova okolina uredna i čista.

 

 

Djevicama vlada Merkur  i iz tog razloga su pričljive i jako dobri u komunikaciji.

Djevice su samokritične, ali one također mogu omalovažavati i kritizirati bilo koga drugog tko ne uspije doći do ekstremno visokih očekivanja koja one zahtijevaju od onih oko njih. Ta stalna potreba može uzrokovati prekid prijateljstva, iako one to ne žele.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4