Teško mu je odoljeti, a još ga je teže zadržati: Voljeti ovaj znak može biti poput igranja s vatrom

Teško mu je odoljeti, a još ga je teže zadržati: Voljeti ovaj znak može biti poput igranja s vatrom

1. travnja 2017. 0 By Admin

Za Ovna, familijarnost može dovesti do nezainteresiranosti. Munja nove ljubavi u potpunosti ga zasljepljuje i zaboravlja na činjenicu da sve što sja nije zlato.

 

 

Muškarci i žene u znaku Ovna ponekad se kreću tako brzo da ne mogu uopće shvatiti s kime imaju posla.

Više nego bilo koji drugi znak, Ovan više pada na potencijal koji vidi u osobi, a ne na stvarnu osobu. Ako se dogodi da se Ovan zaljubi u vas i uspijete zadržati njegov interes, njegova  ljubav je zaista bez premca i neobuzdana. Nije ga lako zadržati, to je kao da pokušavate prikovati oblak.

 

 

Poput dobrog vina, većina Ovnova imaju bolje odnose u zrelijoj dobi. To znači da iz mladosti često imaju veliku  evidenciju davanja i primanja slomljenih srca.

 

 

Iako mnogi vole ukazati na neke sebične sklonosti Ovna, oni također imaju veliku toplinu. Oni imaju nevjerojatno toplo srce i imaju tendenciju vidjeti najbolje u drugima, čak i kada svi dokazi govore  suprotno.

Kada se zaljube u nekoga i njihov partner uspije zadržati stvari svježima i dovoljno zanimljivima, oni su žestoko odani partneri.

Kao i kod većine stvari u životu, postoji i tamna strana Ovna. To je osobito istinito kada je u pitanju njihovo ponašanje u ljubavi i odnosima. Ako tamna strana vodi svoj show, postoji veliki potencijal za ljutnju pa čak i zlostavljanja. Oni će željeti dominirati, jer je njihova tamna priroda također vrlo kontrolorska.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3