NIKOME NIJE LAKO SA NJIMA: Žene u ovim horoskopskim znakovima su najljubomornije!

NIKOME NIJE LAKO SA NJIMA: Žene u ovim horoskopskim znakovima su najljubomornije!

2. travnja 2017. 0 By Admin

Lav

Zvuči sebično, ali Lavovi veruju da niko ne može bolje da brine o njima nego oni sami, ali dozvoliće vam da pokušate da brinete o njima. Oni su uvek u centru pažnje, jer to je mesto koje njima pripada. Kada Lavovi postanu ljubomorni, pa čak i malo, to oni ispoljavaju u velikim količinama. Oni su već kraljevi drame, ali kada su ljubomori to dobija filmske razmere. Da li je to samo privlačenje pažnje koju tako vole ili ne, lavovi ponekad preteruju.

 

 

https://www.stizu-me-sjecanja.com/2017/04/01/horoskop-po-ciganskim-kartama-za-april-2017-ljubav-cveta-kod-strelca-ribe-treba-da-paze-na-zdravlje-poslovne-promene-za-skorpiju/

 

Škorpija

Kada Škorpije misle da kod vas nešto ne štima i izgube čak malo povrenja, onda je skoro nemoguće da vam to oproste iako im dokazujete svoju lojalnost iznova i iznova. Ukoliko imaju makar jedan razlog da posumnjaju da ih varate, njihova ljubomora se ispoljava.

Kod njih se strast javlja u više oblika, pa škorpija neće biti škorpija ukoliko ne ispolji neko snažno osećanje kao što je ljubomora. Ono što je dobro u toj situaciji jeste to da će vam Škorpije otvoreno pokazati da u ljubomorne, one nikada ne kriju svoja osećanja.

Jarac

Za Jarčeve, veza je unapred osuđena na propast ukoliko krenu da ljubomorišu. Oni jako teško stiču poverenje u ljude, ali ukoliko im date i najmanji razlog za ljubomoru to će biti samo šlag na tortu. Ukoliko su bili prevareni ranije, Jarčevi će očekivati najgore i u novoj vezi. Kod njih je moguće i da u novoj vezi budu ljubomorni bez ikakvog povoda i razloga, samo na osnovu predodnog iskustva. Prema njima uvek budite otvoreni i iskreni.

Izvor: superzena.b92.net

Stranice: 1 2