OD PRAVE LJUBAVI NE MOŽETE POBEĆI: Saznajte ko vam je suđen po horoskopu!

OD PRAVE LJUBAVI NE MOŽETE POBEĆI: Saznajte ko vam je suđen po horoskopu!

3. travnja 2017. 0 By Admin

Ako vam je Sunce ili Mars u Biku:

Privlači vas senzualan muškarac jake volje, muškarac koji čvrsto stoji nogama na zemlji, uživa u finim užicima i ugodnostima života. On je zahvalan na dobroj hrani i muzici. Vi ste privučeni njegovim mirisom ili možete otkriti da vas njegov glas uzbuđuje.

 

 

Vi imate jaku volju, važno vam je senzualno zadovoljstvo i želite snažnog, zdravog muškarca punog strpljenja.

Komunikacija vam je vrlo važna i zato vas privlači muškarac koji je dobar i duhovit sagovornik. Želite muškarca koji vas intelektualno stimuliše i budi vašu znatiželju koja pali iskru romantičnog interesovanja za njega.

 

 

Njegov um je ono što vas uzbuđuje – ne njegov izgled. Budući da uživate ​​u slobodi, često vas privlači više muškaraca. Žongliranje između dva odnosa može biti uzbudljivo.

 

 

Ako vam je Sunce ili Mars u Raku:

Vi ste privučeni osetljivim muškarcem uz kojeg se osećate emocionalno i finansijski sigurno i mirno. Vi ste privučeni muškarcem kojeg (nesvesno) doživljavate kao očinsku figuru ili svesno vidite kao “oca svoje dece.”

 

 

Muškarac koji podsvesno traži majku takođe vam može biti privlačan. On je posebno atraktivan ako kuva i želi ugodan, udoban dom. Vaša privučenost je najjača kada je muškarac osetljiv i čini da se osećate zaštićeno i sigurno.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5