Ovaj znak je misteriozan i tajnovit: Nikada necete saznati sve njegove tajne, a da bi ga zaveli potrebno je mnogo vremena i truda!

Ovaj znak je misteriozan i tajnovit: Nikada necete saznati sve njegove tajne, a da bi ga zaveli potrebno je mnogo vremena i truda!

4. travnja 2017. 0 By Admin

Ljubav & Veze
Priče o gotovo zastrašujućoj ljubomornoj prirodi žena Škorpiona već su postale mit. One uistinu mogu pokazati snažnu ljubomoru kao ni jedan drugi znak, ali to je zato jer i najbezazleniji partnerov flert s drugom ženom smatraju izdajom.

 

 

Od partnera traže ono što i same daju, potpunu vjernost, odanost i predanost i za svog muškarca spremne su učiniti sve. Hvalit će ga gradeći tako njegovo samopouzdanje, braniti ga kad drugi govore loše o njemu i pomagati mu da gradi karijeru.

 

Nerijetko želi nositi hlače u vezi te traži partnera dovoljno hrabrog da joj se suprotstavi i dovoljno samosvjesnog da joj dopusti da tu i tamo bude muško u vezi. U krevetu su prave amazonke – imaju visoki libido, jako su strastvene te vole davati i primati senzualna zadovoljstva. Često za partnere biraju Ovnove ili Djevice, no najbolje se upotpunjuju s Bikovima.

 

 

Prijateljstvo
Žena Škorpion može biti najbolji prijatelj na svijetu ili najgori neprijatelj. Odanost im je jedna od najvažnijih stvari u životu, a izdaju nikada ne zaborave. Ako joj dokažete da ste zahvalan prijatelj ona će biti odana prijateljica. Tajnu koju joj netko povjeri pripadnica ovog vodenog znaka držat će samo za sebe i čuvat će je poput najvrjednijeg blaga, a gotovo je se nikada neće čuti ni da širi tračeve.

 

Prijateljstva bira pažljivo i smatra se čašću biti osoba u koju se Škorpionka pouzda i kojoj se povjerava. Strast upravlja životom žene Škorpiona te može voljeti i mrziti s jednakom strašću, ali kako rijetko pokazuje osjećaje teško je znati što misli ili osjeća. Nikada neće zaboraviti kada je netko bio dobar prema njoj i višestruko će se odužiti za to.

 

Izgled
Intenzivan, gotovo rendgenski pogled prvo je po čemu ćete primijetiti ženu Škorpiona. Krasi je fatalna ljepota, a kad uđe u sobu sve oči bit će uperene u nju. Uglavnom su tamnije kose i puti, elegantne, senzualnih usana te zavodljivog glasa. Mišićave su, čvrste i izdržljive tjelesne konstitucije te imaju pomalo oštar izraz lica.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4