Ovaj znak je misteriozan i tajnovit: Nikada necete saznati sve njegove tajne, a da bi ga zaveli potrebno je mnogo vremena i truda!

Ovaj znak je misteriozan i tajnovit: Nikada necete saznati sve njegove tajne, a da bi ga zaveli potrebno je mnogo vremena i truda!

4. travnja 2017. 0 By Admin


Stil kupovine

U kupovinu garderobe ide s preciziranom idejom kakav dojam želi ostaviti s određenim komadom ili odjevnom kombinacijom. Potrošit će puno novaca na kožnu jaknu, a onda kupiti najjeftiniju majicu za nositi ispod. Zašto ide iz krajnosti u krajnost nikome neće otkriti jer je to dio njene tajnovite osobnosti.

Stilska ikona
Da Škorpionke imaju itekako smisla i instinkta za modu i stil, dokazuje i najveći modni autoritet na svijetu, glavna urednica modne Biblije „Voguea“ Anna Wintour. Slavne Škorpionke, Tilda Swinton, Demi Moore i Emma Stone, znaju koje im boje najbolje pristaju pa se na crvenim tepisima često pojavljuju u toaletama svih nijansi tamno crvene – boje burgundija, grimiznoj, boje kestena i sličnim tonovima. Besprijekorno će izgledati i u crnoj te u smeđoj, u biti stoje im sve tamne, misteriozne nijanse.

 

Vječnim stilskim ikonama smatraju se i oskarovke Vivien Leigh i Grace Kelly, holivudska prava princeza iz bajke, kako i danas tepaju princezi od Monaca. Treba spomenuti i indijsku glumicu Aishwaryju Rai, predstavnicu Škorpionske hipnotizirajuće ljepote, koju mnogi smatraju najljepšom ženom na svijetu.

Idealan parfem: Za Škorpionke su idealni senzualni, intenzivni pa i jaki parfemi poput – Jean Paul Gaultier Classique Intense, Black Orchid Toma Forda, Dior Hypnotic Poison i Bvlgari Jasmin Noir.

 

zadovoljna.hr

Stranice: 1 2 3 4