Ovnovi kipe od besa, Bikovi se kontrolišu, Škorpije su SPREMNE NA SVE, a ljubomora ovog znaka može vas uništiti!

Ovnovi kipe od besa, Bikovi se kontrolišu, Škorpije su SPREMNE NA SVE, a ljubomora ovog znaka može vas uništiti!

4. travnja 2017. 0 By Admin

JARAC

Ono što je zanimljivo kod Jarčeva jeste činjenica da su gotovo stalno ljubomorni i da sumnjaju u vernost svog partnera ali nikada nikome ne govore o tome. Dobra stvar kod njih je da se naleti ljubomore iznenada javljaju, kratko traju i još se iznenadnije izgube, ali ono što je manje dobro jeste što se stalno ponavljaju, pa sami sebe mnogo izmuče.

 

VODOLIJA

Pripadnici ovog znaka su prilično nepredvidivi i nemaju potrebu da ikome pokazuju niti pričaju kako se osećaju. Oni ne ljubomorišu često ali kad upadnu u taj tamni vilajet uopšte nemaju nameru da se raspravljaju sa osobom zbog koje se tako osećaju. Ona će partnera jednostavno otkačiti i otići bez ikakvog objašnjenja.

RIBE

Iako važe za najmanje ljubomoran znak Zodijaka, to nikako ne znači da su potpuno operisani od ove boljke. Ribe su vrlo empatične i samim tim veoma svesne osećanja drugih ljudi. Ukoliko posumnjaju da imaju povoda za ljubomoru, njihova urođena empatija će ih sprečiti da naprave bilo kakvu scenu. Ipak, nije naodmet znati da svaka Riba od partnera očekuje pažnju, vernost i lojalnost, zato se potrudite da im to i pružite.

 

besnopile.com

Stranice: 1 2 3 4