KAD DUŠA ZABOLI! Evo kako se horoskopski znaci ponašaju kad ih DUŠA BOLI… Jedan uvek KRIJE SVOJE SUZE!

KAD DUŠA ZABOLI! Evo kako se horoskopski znaci ponašaju kad ih DUŠA BOLI… Jedan uvek KRIJE SVOJE SUZE!

5. travnja 2017. 0 By Admin

OVAN

Iako važi za najvećeg zodijačkog osvajača, on ume da voli i ume da pati, ali kad ga duša zaboli, obično je “krivac” neko ko se Ovnu toliko uvukao pod kožu, da ne može da ga zaboravi. I tada obično spas traži u društvu prijatelja, kolega, rođaka, uz čašicu razgovora, i potrebno mu je samo da ga saslušaju dok im otvara dušu. I to ne jednom, jer iako povređen, Ovan se detinjasto i nestrpljivo nada da će se, već sutradan probuditi sa rešenjem za problem koji ga muči.

 

 

BIK

Treba mu mnogo da otvori dušu, ali kada to učini, Bik neće znati da stane i pričaće vam o svemu što ga tišti duboko u duši, naravno, ako ima dovoljno poverenja u vas, ali teško ćete ga pokrenuti da izađe iz kuće. Na trenutak, može vam delovati suviše ranjeno, a u drugom momentu suviše praktično, dok vam priča o svojoj muci, uglavnom ljubavnoj, jer sa svakom drugom, lakše će se izboriti ili neće ni pokazati koliko ga nešto boli.

BLIZANCI

Sportski duh Blizance spasava od prevelike patnje, što ne znači da nemaju dušu. Imaju, itekako, ali umeju toliko dobro da se zaštite i podignu zid oko sebe, jer neće dozvoliti da ih osećanja slamaju, da pate, jer neće znati kako da se izbore sa takvim mukama. Radiće kao manijaci, otputovaće negde, telefoniraće više nego obično, ali sami sa sobom neće ostati, jer tad ih duša najviše boli, a oni to ne mogu da podnesu.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4