Tri najveće opasnice u horoskopu:Vole kao lude, čuvaj se ako ih povrediš

Tri najveće opasnice u horoskopu:Vole kao lude, čuvaj se ako ih povrediš

5. travnja 2017. 0 By Admin

Škorpija

Ona je femme fatale u samom smislu te reči, biće sa neverovatnom maštom i još otrovnijim jezikom. Nju ne zanimaju slabići niti prosek u bilo kom obliku, ona od života želi da uzme samo ono najbolje! Prvo po čemu ćete je primetiti i zauvek pamtiti jesu njene oči. Zapravo, pogled koji hipnotiše i kojim mami ”žrtvu ” da momentalno poželi da postane njen plen. Ali ne može to tek tako, jer ona bira muškarca koji joj parira u svemu, ili možda čak onog koji je još jači od nje, ukoliko je to moguće.

Muškarac svestan sebe, sa kojima može da uživa u visokointelektualnim razgovorima i neobičnoj ljubavnoj igri u krevetu je ono što joj hrani srce i dušu. Ona se uopšte ne stidi da pokaže svoja najdublja osećanja i otkrije najskrivenije želje onom koga voli, jer nju ni ne zanima ceo svet već samo mikrokosmos koji je izgradila za sebe i partnera. Međutim, ako slučajno pokuša da je nadvlada ili je sputa, biće sankcionisan.

Možda ne odmah, ali Škorpija ima izuzetnu memoriju i zna da je osveta najbolja kad se služi hladna pa će strpljivo čekati pravi momenat. Veoma je posesivna i ljubomorna tako da njenom muškarcu ne bi trebalo da padne na pamet ni da pogleda drugu ženu, a kamoli pomisli nešto drugo, jer ona smatra da treba bude apsolutna vlasnica srca onog koga voli. Izuzetno je intuitivna i u stanju je da iz svakog iščačka najskrivenije delove duše, gotovo kao da ima skrivene moći.

Ukoliko od partnera sazna nešto što joj se ne dopada. U tom slučaju, njoj neće biti problem da vas usred svog zavodničkog plesa veže za krevet, obučenog u sado- mazo opremu i na trenutak se izgubi. Ona neće nestati zato što je to deo njenog rituala pred sam seksualni čin, već će nečujno izaći iz stana, ključ ostaviti ispod otirača i pozvati vašu mamu da hitno dođe kod vas jer je ona, avaj, nečim sprečena.

Kako ćete vi mami da objasnite da nije rodila bolesnog perverznjaka već je sve samo igra, to Škorpiju ne zanima. Ako još uspe da nagovori drugaricu da vam se uvuče u krevet pre nego gospođa mama stigne, biće to njen potpuni trijumf.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3