Najmočniji  horoskop na svetuTibetanski horoskop: Ribe će ostvariti emocionalnu obnovu, Vaga mora riskirati, a Lav služiti druge

Najmočniji horoskop na svetuTibetanski horoskop: Ribe će ostvariti emocionalnu obnovu, Vaga mora riskirati, a Lav služiti druge

6. travnja 2017. 0 By Admin

Lav – univerzalna svijest

Predstavlja sintezu između svijesti i realnosti. Čovek je srce, mikrokozmos. Lav učestvuje u materijalnom svijetu, želi uspjeh i stalno dokazuje da je vođa. Uspjeti će kad pobjedi zavist, potrebu da mu se dive, gurmanstvo i senzualnost.

 

 

Karma: osjeća se kao centar svijeta. Ako ne upravlja dobro energijom, može poremetiti razvoj svoje osobnosti, pretjerati u egoizmu. I najsigurniji Lav može izgubiti zdravu pamet. Kad se to dogodi, treba stati, slušati i učiti od drugih. Treba služiti drugima: samo tako će uspostaviti koheziju svijesti i realnosti.

 

 

Djevica – materija, rad, fizički svijet

Željela bi se vratiti u djetinjstvo. Njom dominira Merkur. Odnos sa stvarima je istovremen, prima i daje. S godinama se razvija kritički duh koji svemu prigovara, nikad nije zadovoljna. Nevolja leži u pretjeranom zlopamćenju. U analiziranju je nepristrasna.

 

 

Karma: ako želi sazrijeti duhovno, treba se prestati baviti sobom i početi brinuti o drugima. Treba se otvoriti velikim idealima čovječanstva.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6