Najmočniji  horoskop na svetuTibetanski horoskop: Ribe će ostvariti emocionalnu obnovu, Vaga mora riskirati, a Lav služiti druge

Najmočniji horoskop na svetuTibetanski horoskop: Ribe će ostvariti emocionalnu obnovu, Vaga mora riskirati, a Lav služiti druge

6. travnja 2017. 0 By Admin

Strijelac – etapa sazrijevanja

Predstavlja pobjedu borbe između duha i materije. Zadovoljan je. Kad odluči prestati dijeliti pravdu na svijetu, dobit će snagu da postane protagonist božanskog zakona. Može živjeti u društvenom životu i evoluira iznutra. Želi posjedovati materijalna dobra, uživa u zemaljskom uspjehu, ali je velikodušan. Prijeti mu vraćanje unazad.

 

 

Karma: ne bi trebao pokušavati saznati sve po bilo koju cijenu, ne smije gubiti energiju na milijun stvari. Unutrašnji mir se postiže smirenošću i altruizmom. Ne treba se trošiti tamo gdje nije potrebno.

 

 

Jarac – poznavanje superiornog znanja

Uspjeh dolazi kroz iskušenja. Siromah (prosjak, prorok) posjeduje ključ za poznavanje granica zemaljske duhovnosti, zna završiti proces reinkarnacije. Samo on zna cilj svog puta, radi u tišini, traje u vremenu, živi u samoći. Da bi se razvio, treba kontaktirati s ljudima.

 

 

Karma: želi se nametnuti, što može biti cinični despotizam megalomanije. Energiju treba usmjeriti u visine, prema spiritualnom znanju. Samo tako može ući u srce zbivanja.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6