Najmočniji  horoskop na svetuTibetanski horoskop: Ribe će ostvariti emocionalnu obnovu, Vaga mora riskirati, a Lav služiti druge

Najmočniji horoskop na svetuTibetanski horoskop: Ribe će ostvariti emocionalnu obnovu, Vaga mora riskirati, a Lav služiti druge

6. travnja 2017. 0 By Admin

Vodenjak – svijest izbora

Okrenut je drugima, uzima odgovornost na sebe, odgovara za svoje postupke, on je odrastao čovjek. Nema iluzija i ne može zatvoriti oči pred stvarnošću. Upravlja sam svojom karmom, pravi prijatelj, treba raditi u zanimanju gdje dolazi do izražaja društveni interes.

U Vodenjaku su ujedinjene sve energije: dualnost i unutarašnji konflikti. On je inicijator, besmrtan, poznaje intelektualni mehanizam duha. Poklanja sebe, što ljudi znaju cijeniti.

Karma: ima u sebi ogromno bogatstvo ljubavi, a stalno živi u strahu da će ga svi napustiti i izdati, čak i najbolji prijatelji. Ne mogu svi razumjeti veličinu Vodenjaka. I previše ljubavi ponekad je ubitačno.

 

 

Ribe – povratak svjetlu

Predstavlja sintezu ponovnog rođenja. Ribe su djeca mora, žive u oceanu. Same su, ali se sjedinjuju sa Svemirom. Dobro se snalaze u božanskom, a da pri tom ne gube svoju osobnost. Trebaju otvoriti vrata koja vode u Svemir.

12. znak je simbol smrti jer se osoba oprašta od tjelesnog materijalnog života i ulazi u vode Svemira. Kad prestane fizičko disanje, stvara se novo tijelo. Ciklus je završen, čovekovo tijelo je pred smrću ali duh i mentalno tijelo započinju novi ciklus učenja sve dok dok se duh ne pročisti i oslobodi.

Karma: treba se prepustiti moru da bi se stiglo na vrh vala.

Dug put koji započinje biti će pun teškoća pa bi Ribe trebale odabrati onaj najlakši. Kroz opću ljubav doseći će kompletnu emocionalnu obnovu.

 

 

aura.ba

Stranice: 1 2 3 4 5 6