Datum rođenja u mjesecu određuje vašu sudbinu: 18-ice će se suočavati s mnogim preprekama u životu!

Datum rođenja u mjesecu određuje vašu sudbinu: 18-ice će se suočavati s mnogim preprekama u životu!

7. travnja 2017. 0 By Admin

6. u mjesecu

Određeno vam je da budete tako zvana “siva eminencija”, lojalni, šutljivi, povučeni i požrtvovani. Netko će reći da ste odbojni, ali to je pogrešno, jer vi samo zadržavate osjećaje u sebi i sve proživljavate jako duboko. Možete se suzdržati, ali kada vam “prekipi”, tada planete i ulazite u prepirke i žučne rasprave. Dosta ste nepopustljivi i tvrdoglavi, ali ljudi vas vole.

Vaš je karmički zadatak da se nađete tamo gdje se nešto uljepšava, gdje se treba stvoriti harmonična i opuštena atmosfera, ugostiti ljudi, gdje se pruža ljubav i podrška. To je dovoljan razlog da se izađe iz osamljenosti. Izaberite taj put jer nećete moći mnogo birati u životu.

 

 

7. u mjesecu

Bit ćete stalno u kontaktu s ljudima, pa budite prijateljski raspoloženi prema svima i prihvatite ljude onakvima kakvi jesu. Život će vas vjerojatno vući u izolaciju ili osamu i takvu vrstu posla, gdje ćete biti samostalni i nezavisni. Moći ćete razviti talent za duboke mentalne analize, za logičko prosuđivanje i donositi odluke u ime drugih. Duhovna strana vaše ličnosti treba se razviti, i to morate postići samostalno, sami sa sobom.

 

 

Za vas je važno da naučite reći “ne” autoritetima, da dokažete da vrijedite, a ne samo čineći zadovoljstvo drugima. Dobri se za znanost i biznis jer ste perfekcionist i vrlo originalno razmišljate. Imate filozofsko-religijski pristup životu pa možete zanemariti ljubav. Budete li imali odgovarajuće obrazovanje, možete daleko dogurati.

 

 

8. u mjesecu

Ako ste rođeni osmog dana u mjesecu, u životu ćete biti više skloni materijalnom nego duhovnom. Za vas će posao biti najvažniji, imate talent da dobro procjenjujete situaciju i uvijek nađete neki izlaz. Ali način kako stižete do cilja mnogima se neće sviđati. Kad se budete ponašali hrabro, napredno i stvaralački, bit ćete produktivni i možete postići slavu.

Volite dominirati i nametati drugima svoju volju. Ali to je samo maska, jer vam je važno da ostavite dobar utisak i ne dozvolite drugima da vas povrede i otkriju vaše slabosti. Oko vas su uvijek neke čudne priče, neke neobičnosti. Svoja osjećaje teško iskazujete, pa je to razlog vaše usamljenosti. Čudo bi bilo da budete siromah!

9. u mjesecu

Imate razne talente, jaku intuiciju i volju, snažni ste, izdržljivi, uporni, iskreni i otvoreni. Zbog svoje nezavisnosti i odlučnosti možete podnijeti sve terete života, a možete postići slavu i razne počasti. Dinamika vašeg života iskazuje se na fizičkom planu, imate neku posebnu privlačnost. Sve to ne donosi vam uvijek sreću i ljubav, ali vi ćete i to prebroditi.

 

Ostanite human čovjek usprkos razočarenja i gubitaka u životu. Vaše loše strane pokazuju se kad ne živite harmonično, možete težiti za dominacijom, nervozni ste, nagli i ne previše pažljivi. Često će vas drugi povrijediti, ali i vi druge! Zapamtite da obitelj ne očekuje od vas samo materijalno blagostanje, nego mnogo više.

 

 

10. u mjesecu

Osobe rođene 10. dana u mjesecu su samopouzdane, vjerne i časne. Imat ćete problema u životu, ali i prilika da ih savladate zbog vaše jake volje, vjere u vlastite mogućnosti, dobrog zdravlja i jedan pozitivnog načina razmišljanja. Imate mnogo kreativnih i intelektualnih sposobnosti, pa stalno želite popraviti sve oko sebe. Ako očekujete da vam pritom netko pomogne, to je velika greška i nesporazum, jer drugi to očekuju od vas! Kad padnete, morate sami pronaći način da stanete na svoje noge.

 

 

Iako vas očekuju počasti i slave, to ne mora uvijek pozitivno završiti. Ne trebate se bojati života, no budite oprezni s energijom koja vam je data. U vama se nešto krije, no to trebate izraziti. Mnogo državnika je rođeno desetog u mjesecu.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6