Veliki horoskop sudbine: Kakvu karmu nosite i gdje vas put vodi dalje?

Veliki horoskop sudbine: Kakvu karmu nosite i gdje vas put vodi dalje?

7. travnja 2017. 0 By Admin

Djevica: 24.8. – 22.9.

Ljudima rođenima u ovom razdoblju karmički je dodijeljena samodisciplina, kojom stječu sposobnost ispravna odnošenja prema materijalnim vrijednostima, radu i učenju.

 

 

Oni smatraju svojom dužnošću da svoje osjećaje, u ime viših ciljeva, drže na uzdi. Takvim postupcima, koji su mnogim ljudima nerazumljivi, nesvjesno se izoliraju od onih ljudi koji teže toplijim međuljudskim odnosima i koji njihovu nesigurnost i strah od zbližavanja krivo tumače kao nadmenu hladnoću i nedostupnost.

 

 

Zato je zadatak ovog znaka naučit brinuti se o drugima i izražavati naklonost i ljubav, kako riječima tako i djelima. Oni se moraju kloniti kritiziranja i ne posustajati u pokušajima da shvate tuđe motive.

 

 

Iako su jednako sposobni davati koliko i primati, u svemu što rade previše se bave razmišljanjima o sebi i svom položaju općenito, pa se trebaju više potruditi oko prepoznavanja vlastitih osjećaja i više se oslanjati na njih, te tako, izbjegavajući beskrajne samoanalize koje vječito rađaju nove sumnje, graditi povjerenje u sebe i svoje odluke.

 

Vaga: 23.9. – 22.10.

Vage teže ravnoteži između duha i materije i teško im je odlučiti se na bilo kakvu akciju. Blage i pomirljive, nerado se upuštaju u konflikte, čak i pod cijenu gubitka sigurnosti u sebe.

 

 

No okrećući leđa problemima i uvijek tražeći lakši put uglavnom ne postižu ništa dobro, već samo postavljaju niz novih zapreka na put izgrađivanja vlastite osobnosti.

 

 

Njihov karmički zadatak sastoji se od prihvaćanja rizika i unošenja promjena u svoju statičnost. Tek nakon što se otvore izazovima, riskirajući svoju lažnu stabilnost, mogu očekivati veće životne uspjehe.

 

 

Ponekad ih tome nauče tek padovi, do kojih dolazi zbog njihove prevelike nestabilnosti i osjećajnosti te sposobnosti da sami sebe uvjere da su dobro i onda kada to nisu, pa će tek nakon što iscrpe sva druga sredstva krenuti u borbu za dokazivanje svojih sposobnosti.

 

 

Uspiju li stati na put svojoj inertnosti, lekcija naučena na taj način u budućnosti će se pokazati korisnom. Ključni zadaci ovog znaka su jačanje hrabrosti i i inicijative.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7