Veliki horoskop sudbine: Kakvu karmu nosite i gdje vas put vodi dalje?

Veliki horoskop sudbine: Kakvu karmu nosite i gdje vas put vodi dalje?

7. travnja 2017. 0 By Admin

Jarac: 22.12. – 20.1.

Ljudima rođenim u znaku Jarca karmički je dodijeljena sposobnost uzdizanja duha nad materijom. Oni teže dosezanju superiornog znanja i na tom putu često prolaze kroz različita iskušenja.

 

Tijekom života često su suočeni s nerazumijevanjem okoline, koja teško prihvaća njihove ideje ili stavove. U duši osjetljivi, ne prilagođavaju se lako i obično će grubošću prikriti svoje prave osjećaje.

 

 

Kada trebaju odabrati, radije će se odlučiti za kritiku nego za razumijevanje i ponekad za osvetu radije nego za oprost. Oni se ne mogu odreći slasna okusa pobjede, čak ni po cijenu da im takav užitak donese više štete nego koristi. Zato moraju naučiti kako da ne budu cinični i negativno nastrojeni prema svojoj okolini pokušavajući dokazati svoju intelektualnu nadmoć.

 

 

Priznanja koja dobivaju često su zaslužena, no oni, primajući ih, ponekad ne znaju pokazati toplinu i zahvalnost. S druge strane, njihova spremnost na samožrtvovanje i odricanje ponekad graniči s fanatizmom. Moraju izbjegavati izoliranje u tišinu i osamu i prisiliti se na društvene kontakte. Trebaju se naučiti otvaranju i prisnim odnosima s drugim ljudima.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7