OVO JE PRAVA LJUBAV: Muškarac će uraditi OVE 4 stvari samo ZA ŽENU koju stvarno VOLI!

OVO JE PRAVA LJUBAV: Muškarac će uraditi OVE 4 stvari samo ZA ŽENU koju stvarno VOLI!

8. travnja 2017. 0 By Admin

Treća će posebno oduševiti sve devojke!

 

Čovek koji je iskusio pravu ljubav zna koliko je ona vredna i koliko je vremena potrebno da se ona ‚‚nađe”. Ne postoji stvar koju muškarac ne može da uradi kada se bori za ljubav žene.

Postoje određene stvari koje će muškarac u vašem životu raditi samo ako vas zaista, istinski i svesrdno voli. Evo i koje…

 

# Muškarac će slušati samo ženu koju voli

I to znači zaista slušati. Kada pričate s vašim muškarcem i konstantno primećujete da je postao odsutan tokom razgovora, to može biti znak upozorenja da s vašom vezom nešto ne funkcioniše kako treba.

 

Ako vas muškarac zaista voli, imaćete njegovu punu pažnju, a razgovor s vama njemu je uvek važan. Muškarac koji vas voli čuje vas svaki put, sluša vaše savete i često ih prihvata ili se suprotstavlja razumnim mišljenjem o datoj temi. On će vas slušati zato što vas voli.

 

 

# Muškarac će promeniti svoje mišljenje samo zbog žene koju voli

I sami znate da muškarci ponekad mogu da budu tvrdoglavi. U mnogim vezama (ili pseudo-vezama), muškarci ne shvataju žene ozbiljno. Razlog? Nedostatak poštovanja i nedostatak ljubavi. Ljubav i poštovanje idu ruku pod ruku.

 

Ako muškarac na vašu vezu gleda kao na čisto fizičku stvar, on neće biti sklon vašim mišljenjima koliko je sklon vašem telu. Muškarac koji vas voli i poštuje pokušaće s vama da dođe do kompromisa, jer vas vidi kao jednaku njemu. Možda nećete uspeti da postignete kompromis oko baš svake stvari, ali napor koji se ulaže da se on postigne uvek će biti prisutan i obično, u svakoj zdravoj vezi, vas dvoje ćete uvek pronaći način da stvari postavite onako kako i treba.

 

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2