Pazite se ljubavi sa muškarcima u ovom znaku. Oni su strastveni do bola, ali čudni i opasni!

Pazite se ljubavi sa muškarcima u ovom znaku. Oni su strastveni do bola, ali čudni i opasni!

9. travnja 2017. 0 By Admin

Strastven i intenzivan

To je zapravo dvostruki mač. Kada su u vezi, pogotovo na početku, druga osoba će doživeti naš jedinstveni, strastveni, laserski fokus. Kada postanemo intimni, naš partner će iskusiti ljubav kakvu nikada pre nije doživeo. Naša energija je privlačna i neodoljiva.

 

Odan i intuitivan

Muškarci Škorpije su lojalni. Uz pravu partnerku, oni postaju i veoma intuitivni i empatični.  Ako treba, preći će preko vatre kada vole, ali su isto tako teški na rečima i neće vam uvek priznati svoje emocije.

 

 

Radoznao, vodi se logikom i superfokusiran

Škorpije su znatiželjne i logične, što može da bude i pozitivna i negativna stvar. Imaju jedinstvenu sposobnost da razlože i shvate određeni problem ili dilemu. Njihova logična priroda uvek traži odgovore na pitanje “Zašto”, i to znači da ih često zanima uzrok vašeg ponašanja ili postupaka. S druge strane, to može da bude i iritanto, kao i njihova superfokusiranost na neke stvari, jer se ponekada graniči sa opsednutošću. Njihov jedini alat za uklanjanje određene opsesije je da pronađu novu.

 

Empatičan

Škorpije su izrazito empatične, često mogu da osete šta se događa sa njihovim partnerom, čak i kada su udaljeni. Njihova logična priroda ih s vremena na vreme ometa u ovoj osobini, jer su skloni da preterano racionalizuju.

 

Upozorenje: Važno je da znate – kada su na mirnom mestu i u blizini partnera, oni su u mogućnosti da “čitaju” vaše emocije s jezivom tačnošću. Nije potrebno da govorite u njihovom prisustvu, jer oni tačno znaju šta se događa unutar vas.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4