Pazite se ljubavi sa muškarcima u ovom znaku. Oni su strastveni do bola, ali čudni i opasni!

Pazite se ljubavi sa muškarcima u ovom znaku. Oni su strastveni do bola, ali čudni i opasni!

9. travnja 2017. 0 By Admin

Kompetitivan

Škorpije su kompetitivne u svim stvarima kojima se bave. Kada odluče da se zanimaju nečim, oni žele da budu najbolji u tome i tada su prilično nemilosrdni. Poput njihovih drugih osobina, i ovo je i blagoslov i prokletstvo. Često ih takmičarska priroda košta odnosa koji imaju. Teško im je da kontrolišu emocije duboke strasti i ljubavi, dok pokušavaju da ih usklade sa snažnom željom da “pobedimo” u drugim poljima u životu.

 

 

Previše tajnovit

Znaćete da ste u prisutnosti Škorpije, jer kada prođete kraj njega, osetićete snažnu silu koju je teško opisati. Mnogi karakterišu Škorpije kao “zločeste ljude”, jer imaju opasnu, ali – paradoksalno – privlačnu vibraciju.

 

 

Hladan i nedostupan

Škorpije su prokleti opsednutošću određenim projektom ili aktivnošću rešavanja problema. To može da prouzrukuje da mnogi od nas izgledaju emocionalno hladno i nedostupno. Potrebno im je vreme da se otvore i steknu naviku da pored drugih budu ono što zaista jesu.

 

 

Sklon manipulisanju i lako se vređa 

To su njihove najveće slabosti. Škorpije zapravo pribegavaju manipulaciji, posebno kada su ljubomorni ili ogorčeni. Kada su u ljubavnoj vezi, očekuju potpunu posvećenost.

Upozorenje: Ako otkriju da koketirate s drugim ljudima, a to su u stanju da i te kako precizno osete, morate da budete oprezni. Učiniće vam život “bednim”.

 

 

Ljubomoran i preterano osetljiv

Ove karakteristike idu ruku pod ruku s prethodno spomenutim osobinama. Kada su u vezi, oni postaju zaštitnički nastrojeni. Teško im je da koriste racionalnu stranu mozga kada osete da je za njihovog partnera neko zainteresovan. Takođe, vrlo su osjetljivi na kritike..

Upozorenje: Ako se često previše oštro kritikuju, to može da probudi kod njih želju za osvetom i pomenutom manipulacijom.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4