Žena u ovom znaku najdublje vjeruje u dobrotu ljudi, u magiju – i u sreću do kraja života!

Žena u ovom znaku najdublje vjeruje u dobrotu ljudi, u magiju – i u sreću do kraja života!

9. travnja 2017. 0 By Admin

Kad je gruba ili se svađa jer je u pravu – a ona je obično u pravu, jer Vaga je po prirodi pravedna i fer, neosporno morate disati. Tada vjerujte njenim suzama i riječima, one su iskrene. Ona se previše brine da bi ikada nanijela namjernu štetu.

 

 

Ali ako ste svjedok bljeska ljutnje u njezinim očima, morate pustiti svoj bijes. Nježna, suosjećajna Vaga će silovito reagirati kada se suoči s licem nepravde. Morate joj dati  prostora da bude ratnik kada joj je srce govori da je vrijeme za borbu.

Morate stajati pored nje, diviti se njenoj predanosti i vjerovati u cilj, vidjeti sve onako kako jest, manifestaciju najdublje svrhe njezinog srca.

 

 

Vjerujte u nju i ona će vjerovati u vas. Kada je Vaga sretna, ona može preuzeti svijet. Potrebna joj je samo prava glazba, smijeh i njezin osmijeh.

 

 

No, um Vage je nestalan i preplavljuju ga brige. Ona će proučavati vaše izgovorene i neizgovorene riječi. Ona će razmišljati o sigurnosti, o značenju svakog dodira ili svađe i kakav značaj će to imati za budućnost; ako volite Vagu, morate je nježno voditi natrag do sadašnjosti, iznova i iznova i iznova.

 

 

Vaga cvjeta u radosnom sadašnjem trenutku. Ona vjeruje u dobrotu ljudi, u magiju i (prije svega) u sreću do kraja života. Ako volite Vagu, morate vjerovati u nju zbog svega što ona jest.

 

 

Izvor: elephantjournal/atma.hr

Stranice: 1 2 3 4