Zašto jednog Strelca baš ništa ne može da slomi?

Zašto jednog Strelca baš ništa ne može da slomi?

11. travnja 2017. 0 By Admin

Strelčevi su borci za moral i pravdu, zagovornici vera i religija. Svi ljudi rođeni u ovom znaku su u svojoj biti veoma moralni i pošteni, teško da će nekoga prevariti, a zbog svoje naivne dečije prirode, često sami bivaju nasamareni. Najlepše od svega je što se nikada ne razočaraju, već samo nastave uz dobro poznatu parolu – idemo dalje.

 

Duša im je protkana harizmom koja može da pomeri planine, oni su pokretači duhovnih i religioznih grupa.

 

Muškarci rođeni u ovom znaku su poznati kao večite neženje. Većina njih se nikada ne oženi ili to uradi u kasnijem dobu. Oduzeti slobodu ovom čoveku je nemoguće. Brak je za njih samo forma nametnuta od drugih, pravila koja u njemu bude bunt i revolt.

 

Kroz veze uči, studira i filozofira, a najvažnije iskustvo koje stiče na tom putu. Strastven muškarac koji kad se zaljubi može biti impulsivan, ali gotovu uvek iskren. Čak i ako zaluta u neku avanturu, on će partnerki reći istinu, što često može da ga košta mnogo, pa često ostane bez voljene žene.

 

 

Brzo se ljute i veoma su ljubomorni u vezi, naglih reakcija, pokreta i veoma glasni. Sreća pa ih sve brzo prođe. Dopadaju mu se lepe žene, uvek nasmejane, kokete, ne preterano seksualne.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3