Horoskop i ljubomora: Ovnovima je potrebno apsolutno poverenje, Vodolije ne znaju šta je ljubomora

Horoskop i ljubomora: Ovnovima je potrebno apsolutno poverenje, Vodolije ne znaju šta je ljubomora

12. travnja 2017. 0 By Admin

Rak

Rakovi gotovo da i ne poznaju ljubomoru. Oni su, naime, slepi od ljubavi. U svojoj predanosti partneru ne mogu ni da zamisle kako bi mogli biti prevareni. A kad ipak pronađu razlog za ljubomoru, duboko su potreseni. Od te spoznaje mogu i da se razbole. Kada bi naučili da zaboravljaju, Rakovi bi bili mnogo srećniji.

 

 

Lav

Lavovi su najčešće ljubomorni zbog povređenog ponosa ali i zbog bojazni da su premalo voljeni, što, ujedno, znači, da ih partner dovoljno ne ceni i ne poštuje. Pa kada Lav zaurla, onda je to manje zbog izgubljene ljubavi, a više zbog izgubljene vlasti. Skloni su da previše očekuju od partnera.

 

 

Devica

Device se ponekad ne ponašaju nimalo devičanski. Neke čak uživaju kad izazivaju ljubomoru drugih. Njihov problem je što same provociraju poglede i komplimente, bilo svojim stvaralačkim žarom, bilo marljivošću, ili isticanjem vlastite ličnosti na neki drugi način. Devicin partner će pre ili kasnije steći utisak kako on igra u svemu drugorazrednu ulogu, pa postaje ili ljubomoran ili iskompleksiran.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4