Saznajte zašto Lavovi vole najjače od svih horoskopskih znakova

Saznajte zašto Lavovi vole najjače od svih horoskopskih znakova

12. travnja 2017. 0 By Admin

Oni iskonski traže svetlost u vidu miliona lampica kazina, reflektora na stadionu, zlatnih i mermernih površina i svega onoga što ih podseća na njihovu zvezdu, koja u vreme kada se oni rađaju najjače sija na nebu, Sunca.

 

Lavovi su strastveni, vreli, topli, dobrodušni, uvek spremni da pomognu, često tvrdoglavi, uporni samo ako se dokazuju, a jako nezgodni kad im se neko suprotstavi. Kada ih neko napada, Lavovi teže da ga postave na mesto koje zaslužuje, odnosno na ono mesto koje oni misle da zaslužuje, a koje je obično tri lestvice ispod njih.

 

Bolesno brane svoje stavove i želje, ne uzimajući nikad u obzir tuđe prohteve i stremljenja. Umeju da budu jako sebični i beskompromisni.

 

 

Položaj Sunca u ovom znaku, daje pretoplo srce, pa kada vole, zaista vole najjače od svih znakova.

Muškarac u ovom znaku je pravi šarmer. Kada se zaljubi, ne prihvata odbijanje i u stanju je da zadivi svoju izabranicu kao u filmovima. Zvaće je svaki čas, čak i kada ona to ne želi, jer smatra da ona zaslužuje da bude počastvovana njegovim prisustvom.

Poklanja najskuplje poklone – zlato, dijamante, brendirane stvari… ništa ispod toga, ma kakvog finansijskog statusa bio.

Kada osvoji svoju ljubav, otkriva se i druga strana medalje. Budući da su u stanju da vole snažno i da se vežu jako brzo, postaju nesnosno posesivni. Ako samo na momenat izgubi pažnju, počinje da proganja, ljut i besan, u novoj ulozi tiranina. Sreća pa ta uloga ne traje dugo, jer ga brzo prođe.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3